Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään uudistetuille kotisivuille.

Miettiessäni mitä voisin kertoa itsestäni, että saisit jonkinlaisen kuvan ja että ei mene jaaritteluksi päätin hiukan tiivistää asiaa:)

Nimeni on Päivi Nikkola ja asumme mieheni kotikonnuilla tarkkaansanoen Laihian Kylänpäässä Kuusistonmäellä 5 henkisen perheen kanssa maalla vanhassa pohjalaistalossa viihtyisässä ympäristössä jossa on mainiot puitteet ihmisten sekä koirien elää ja olla.

 

                                                                                        &&&

 

Olen ollut aina eläinrakas ja pienestä pitäen ovat lemmikit mm kissat, koirat, kilpikonna kuuluneet elämään.

Onnekas olen myös ollut koska molemmilla isovanhemmilla on ollut maatila jossa pääsin myös lähelle maatilan eläimiä.

Ensimmäisen chihuahuan hankimme perheeseen v 2006 ja parin vuoden kuluttua tuli kaveriksi valloittavaluonteinen uros Tuhkimon Kennelistä; Charles Chablin. Oikeastaan silloinCharlien myötä pääsi valloilleen todellinen kiinnostus, rakkaus ja uteliaisuus tätä pientä, kaunista ja terhakkaa rotua kohtaanjoka vei sydämmen täysin.

Vuosien varrella lauman kasvaessa ja muutaman pentueenkin syntyessä päätin käydä kasvattajakurssin jonka jälkeen anoin FCI;ltä hyväksytyn kennelnimen Sulotuulen. Näyttelyt kuuluu osaksi harrastusta hakiessa välillä tuomareiden arvosteluja sekä jalostusarvoa.

 

                                                                                       &&&

 

Onnellinen ja iloinen olen perheestäni ja puolisostani kuinka hienosti he ovat mukanana ja apuna eri touhuissa näiden  suloisten karvakuonojen parissa ja puhumattakaan siitä kun tarvitsen neuvoja myös pyrkiessäni hyvään kasvatustulokseen jossa on niin monta asiaa jotka täytyy ottaa huomioon tehdessä päätöksiä. Pistän välillä puolisonikin aivonystyrät sauhuamaan josta syntyy toisinaan mielenkiintoista 'purtavaa' ja pähkäilyä!   Yhtenä ja tärkeimpänä asiana koiran terveys ja luonne. Esimerkiksi näitä punnitessa kun mietin yhdistelmiä silloin ovat ulkopuoliset neuvot tärkeitä joita kuuntelen 'korva tarkkana'.

 

Hyvää tietoa löytyy Chihuahuan rotumääritelmästä yms jotka löytyvät linkistä!!!  ;)